Nordstjerneskolen Frederikshavn - 98 45 83 00

uhm... sol og snart ferie

Sysse Jørgensen den 10-08-2015
    Vedr. adgang til det nye Forældreintra.
    Kære forældre
    Vi har tidligere meddelt, at I ville modtage en SMS med nye koder, men denne metode har imidlertid budt på uventede udfordringer, så derfor følgende:
    For at få adgang til det nye Forældreintra kan man i de fleste tilfælde bruge samme brugernavn (evt. med et 1 tal bagefter) som i det gamle Forældreintra.
    Ved første login er koden jeres personnummer uden bindestreg.
    Det nye Forældreintra ligger på adressen http://www.ds-oest.skoleintra.dk/fi
    Hvis koden ikke virker, kontakt da venligst afdelingens kontor eller send en mail.
    Nordstjerneafdelingen: sp_nord@frederikshavn.dk  (98458300)
    Frydenstrandafdelingen Abildvej: Lene Trangeled Christensen LETC@frederikshavn.dk (98458101)
    Frydenstrandafdelingen Buhlsvej: Bente Andersen BENA@frederikshavn.dk (98458100)